Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Voorjaarscompetitie 2021

De najaarscompetitie is door de KNLTB vroegtijdig gestopt i.v.m. de maatregelen die door de overheid werden ingesteld. Inmiddels kijken zij (en wij) voor nu vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op. In de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen, staat de inschrijving hiervoor open tot 28 december. Stuur een mail met jullie competitie voorkeur, namen van je team (en specifiek captain), en de KNLTB-nummers.De voorjaarscompetitie in 2021 start in de tweede week van april.

Voor specifieke speeldata zie de bijlage ‘speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021’. Hierin staan tevens de speeldagen voor de jeugdteams vermeldt. Voor een volledig overzicht van het competitieaanbod, zie de bijlage ‘aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-noord-holland’. Meer informatie kan worden gevonden op https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/voorjaarscompetitie/ Mochten hierover vragen zijn, laat het ons gerust weten.

Heb je sterkte 8/9 en wil je wedstrijdervaring opdoen? Dan is de 8/9-competitie misschien iets voor jou. Je kunt veel ervaring opdoen en speelt tegen gelijkwaardige tennissers in de regio de ene week uit, andere week thuis op TVV. Je speelt twee dubbels, dus een team kan uit 2,3 of 4 spelers bestaan in gemixte vorm mogelijk.

Let op! De vrijdagavond is al jaren populair en zit dus snel vol door beperkte capaciteit. Bij een te groot aantal competitieteams (meer dan 6), zal er geloot worden tussen de teams die zich voor het einde van het inschrijftermijn hebben ingeschreven. We raden daarom aan om de zaterdag en zondag in overweging te nemen aangezien er op die dagen meer capaciteit is.

Graag ontvangen wij de inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

De Technische Commissie

pdfAanbod KNLTB voorjaarscompetitie 2021 

pdfSpeeldata Voorjaarscompetitie 2021