Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Indeling van de bardiensten

De bardiensten zijn allemaal gevuld (op de najaarscompetitie na, want de data waarop thuis gespeeld wordt is nog niet geheel bekend).
Ook dit jaar weer helaas een aantal die niet hun eigen diensten hebben gevuld, maar in al weer minder dan vorig jaar. Dat gaat dus de goede kant op.
De overgebleven diensten heb ik dus weer ingevuld.
De regels voor de bardiensten zijn ook dit jaar onveranderd. Een paar belangrijke punten:

Op tijd aanwezig zijn;
De bar en kantine schoon en netjes achterlaten;
De drankvoorraad volledig bijvullen na jouw dienst (ook als er nog een dienst na jouw komt);
Als je ingedeeld bent op een dag die je toch niet kan: zelf op zoek gaan naar een lid die met jou wil ruilen en dan doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Bij niet op komen dagen wordt een boete van € 50,00 opgelegd. Voorkom dit ajb!
En niet te vergeten: veel plezier het komende seizoen!

Tot slot: Na dit jaar stop ik met mijn bezigheden in de kantinecommissie. Dat betekent dat er een vacature vrij komt (indelen bardiensten en sergeantendiensten). Na 7 jaar is het ook wel tijd voor nieuw bloed.

DUS: denk je eigenlijk al een tijdje “ik zou wel iets voor TVV willen betekenen”, maar je wist nog niet wat? Dan is nu jouw kans! Als je interesse hebt, stuur dan ajb even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Tom van Overbeek
Kantinecommissie