Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie is er voor jullie, de jeugd, binnen onze vereniging en heeft als doel de jeugdleden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan sportief tennis. Om dit te bereiken worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Belangrijk daarbij is dat zoveel mogelijk jeugdleden aan deze activiteiten mee doen. Hiermee leer je elkaar goed kennen, waardoor het ook leuker is als je tegen of met elkaar gaat tennissen.

Ben jij die enthousiaste ouder/belanghebbende?

TVV is op zoek naar enthousiaste ouders die komend jaar mee willen helpen met het organiseren van bovenstaande activiteiten voor de jeugd. Aan het eind van dit jaar neemt een/nemen twee van de vier commissieleden afscheid, dus zou het handig zijn om nu alvast mee te draaien. Op die manier nemen we je mee in zowel het fysieke als het digitale draaiboek.
Uiteraard blijven vertrekkende commissieleden op de achtergrond nog wel beschikbaar om mee te helpen daar waar nodig. Kom mee helpen en activeer ook mede-leden en/of ouders en zet met een gezellig team de schouders onder de toekomst van onze club!
Voor vragen over de activiteiten van de commissie, opmerkingen en suggesties en/of wil je je aanmelden voor de commissie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij wensen jullie allen in ieder geval héél veel plezier met tennis bij TVV!
Jeugdcommissie leden:
Barbara van der Wateren
Brenda van Beijnum
Ingrid Hamaker
Nicole van Aalst