Richtlijnen KNLTB 27052020

Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Dit seizoen gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden in de kantine door middel van pinnen. De club kiest hiervoor om een aantal redenen:

  1. Snel, gemakkelijk en simpel! Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten bij TVV zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.
  2. Veiligheid, omdat er geen contant geld meer is in de kantine wordt het werken voor de vrijwilligers in de kantine veiliger.
  3. Tijdswinst, het kost vrijwilligers van TVV relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te storten bij de bank. Al deze stappen hoeven na het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden
  4. Uitbannen van verschillen, door over te gaan op alleen nog maar pinbetalingen zullen er vrijwel geen verschillen (zowel over als tekort) meer zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen in het begin misschien voor verwarring gaat zorgen. Bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft en nog niet van de ver-andering op de hoogte was. Maar wij gaan ervanuit dat iedereen snel gewend zal zijn aan de gewijzigde manier van betalen en we snel de voordelen van het alleen nog maar pinnen ondervinden.

 
 

Heb je al de KNLTB ClubApp?

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of die van jouw beste vriend(in)? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Wil je je bardienst inplannen? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVV en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de ledenadministratie van TVV om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek.

Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store (https://app.knltb.club/apps/knltb)

TVV Bestuur