Dit seizoen gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden in de kantine door middel van pinnen. De club kiest hiervoor om een aantal redenen:
1. Snel, gemakkelijk en simpel! Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten bij TVV zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.
2. Veiligheid, omdat er geen contant geld meer is in de kantine wordt het werken voor de vrijwilligers in de kantine veiliger.
3. Tijdswinst, het kost vrijwilligers van TVV relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te storten bij de bank. Al deze stappen hoeven na het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden
4. Uitbannen van verschillen, door over te gaan op alleen nog maar pinbetalingen zullen er vrijwel geen verschillen (zowel over als tekort) meer zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen in het begin misschien voor verwarring gaat zorgen. Bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft en nog niet van de ver-andering op de hoogte was. Maar wij gaan ervanuit dat iedereen snel gewend zal zijn aan de gewijzigde manier van betalen en we snel de voordelen van het alleen nog maar pinnen ondervinden.


logo TVV 50jaar

“De 50 voor TVV! Doe je mee?”

Een jubileumjaar met feestelijke en sportieve activiteiten kost geld, maar is belangrijk voor een vereniging. Want wie weet nog hoe TVV ooit ontstaan is in Vijfhuizen? Welke mensen hebben daar hun best voor gedaan en zijn jarenlang actief en betrokken geweest bij de vereniging? Hoe komt het dat we nu zo’n leuke vereniging hebben? In de Baseline lees je daar van alles over en ook op de openingsreceptie hebben we feestelijk stil gestaan bij het feit hoe belangrijk het is voor jong en oud dat we een fijne plek hebben om te tennissen in Vijfhuizen.

Het 50-jarig bestaan van TVV is gestart met een grote jubileum receptie en er zijn gedurende het hele seizoen heel veel leuke activiteiten op de club.

Ieder lid en oud-lid bieden we de mogelijkheid om dit jaar 50 euro te schenken aan TVV om jubileumactiviteiten mogelijk te maken en de tennisvereniging een mooi cadeau te geven aan het eind van het tennisseizoen (denk bijvoorbeeld aan opknappen van de kantine binnen/buiten, iets voor de jeugd, nieuwe speakers buiten, nieuw meubilair terras):

“De 50 voor TVV! Doe je mee?”.

Als individu, als koppel, familie of tennisteam… doe mee met de 50 voor TVV!
Gedurende het tennisseizoen laten we zien hoe de “50 voor TVV” actie verloopt en wie mee doen. Hartelijk dank alvast namens alle leden van TVV!

 

Heb je al de KNLTB ClubApp?

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of die van jouw beste vriend(in)? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Wil je je bardienst inplannen? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVV en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de ledenadministratie van TVV om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek.

Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store (https://app.knltb.club/apps/knltb)

TVV Bestuur