Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Wedstrijdtennis

Tenniskids
Voor de kinderen t/m 12 jaar is er de Tenniskids competitie. De competitie uit het Tenniskidsprogramma is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen.

Vier kleuren brengen hun voortgang in kaart:

kleurentennis kids

Er wordt competitie gespeeld in de kleur rood, oranje of groen. De kinderen tot 6 jaar (blauw) kunnen eventueel meedoen in rood.
De kleur waarin uw kind competitie speelt, wordt door de trainer bepaald en sluit aan bij de kleur van de bal waarmee uw kind les heeft.
Voor meer informatie klik HIER

Junioren
Voor de jeugd vanaf 11 jaar is er de KNLTB Junioren competitie. 14.500 jeugdspelers doen mee aan deze competitie.
Vanaf 2020 bestaat de competitie uit 2 groepen:
• Junioren 11 t/m 14 jaar
• Junioren 13 t/m 17 jaar
Indeling afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Voor meer informatie klik HIER

Clubkampioenschappen
Jaarlijks organiseert de jeugdcommissie de clubkampioenschappen voor alle jeugdleden.Je doet mee in de kleur waarin je competitie speelt. Speel je (nog) geen competitie, dan doe je mee in de kleur van de bal waarmee je in de les speelt. Per kleur wordt er om het kampioenschap gestreden. Speel je in rood, dan speel je alleen enkels. Voor oranje, groen en junioren is er ook de mogelijkheid van een dubbeltoernooi. Zie verdere informatie onder evenementen - clubkampioenschappen.

Ouder-kind-familie toernooi
Elk jaar weer is dit een gezellig evenement. In 2020 staat het gepland op 25 oktober a.s. Samen met een ouder of ander familielid, speel je in je eigen kleur enkele wedstrijden. Wie neem je dit jaar mee?

tennisjeugd