Kennismakingsaanbod voor de jeugd!

 Kom proberen of tennis iets voor jou is!

 • Tennissen is leuk!
  Voor jeugdleden worden door de jeugdcommissie van Tennisvereniging Vijfhuizen (TVV) vele verschillende leuke, sportieve en bovenal gezellige activiteiten georganiseerd. Naast de sport staat vooral de ‘fun’-factor centraal. 
 • Tennis is een echte sport voor jong en oud!
  In Nederland zijn meer dan 600.000 tennissers lid van de KNLTB. 
 • Iedereen kan het leren!
  Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten. 
 • Flexibel!
  Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! 
 • Lifetime sport!
  Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van! 
 • Gezellig!
  Naast gezondheid is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. Tennisvereniging Vijfhuizen beschikt over een groot vrijwilligerscorps en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. TVV is een leuke en gezellige vereniging waar het goed toeven is.

 

Kennismakingsaanbod voor jeugd!

Voor wie bedoeld             Junior : 5 t/m 17 jaar
Lesduur                            50 minuten (5x)
Prijs                                  € 30
Seizoen                            Zomer (nu aanmelden!!)

Deze actie betreft 5 lessen van 50 minuten!  Je hoeft voor deelname nog geen lid te zijn van TV Vijfhuizen.  Na afloop kan je bepalen of je door wilt gaan met tennissen en dus ook lid wilt worden van TVV. Zijdewinde 3 2141VA Vijfhuizen.

Inschrijven kennismakingsaanbod kan via de site imtennis.nl, doorklikken naar inschrijven tennistrainingen TVVijfhuizen.

Nog vragen over inschrijven, of behoefte aan contact met de trainer? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.