Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Kennismakingsaanbod voor de jeugd!

Kom proberen of tennis iets voor jou is!

Indien uw zoon of dochter een heel seizoen tennisles wil volgen op ons tennispark, moet hij/zij lid zijn van de vereniging. Om de jeugd te stimuleren, geeft de vereniging elk jeugdlid een subsidie van €30,- voor het volgen van tennisles op de vereniging voor een heel seizoen. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijzen, is te vinden op www.in2tennis.nl. Ook kunt u de trainer op het park voor informatie vragen, een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen met Petra Janssen, 06-53545504

 • Tennissen is leuk!
  Voor jeugdleden worden door de jeugdcommissie van Tennisvereniging Vijfhuizen (TVV) vele verschillende leuke, sportieve en bovenal gezellige activiteiten georganiseerd. Naast de sport staat vooral de ‘fun’-factor centraal. 

 • Tennis is een echte sport voor jong en oud!
  In Nederland zijn meer dan 600.000 tennissers lid van de KNLTB. 

 • Iedereen kan het leren!
  Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten. 

 • Flexibel!
  Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! 

 • Lifetime sport!
  Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van! 

 • Gezellig!
  Naast gezondheid is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. Tennisvereniging Vijfhuizen beschikt over een groot vrijwilligerscorps en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. TVV is een leuke en gezellige vereniging waar het goed toeven is. 

tennislesjeugd