Foto's receptie TVV 50 jaar

50 voor TVV


logo TVV 50jaar

“De 50 voor TVV! Doe je mee?”

Een jubileumjaar met feestelijke en sportieve activiteiten kost geld, maar is belangrijk voor een vereniging. Want wie weet nog hoe TVV ooit ontstaan is in Vijfhuizen? Welke mensen hebben daar hun best voor gedaan en zijn jarenlang actief en betrokken geweest bij de vereniging? Hoe komt het dat we nu zo’n leuke vereniging hebben? In de Baseline lees je daar van alles over en ook op de openingsreceptie hebben we feestelijk stil gestaan bij het feit hoe belangrijk het is voor jong en oud dat we een fijne plek hebben om te tennissen in Vijfhuizen.

Het 50-jarig bestaan van TVV is gestart met een grote jubileum receptie en er zijn gedurende het hele seizoen heel veel leuke activiteiten op de club.

Ieder lid en oud-lid bieden we de mogelijkheid om dit jaar 50 euro te schenken aan TVV om jubileumactiviteiten mogelijk te maken en de tennisvereniging een mooi cadeau te geven aan het eind van het tennisseizoen (denk bijvoorbeeld aan opknappen van de kantine binnen/buiten, iets voor de jeugd, nieuwe speakers buiten, nieuw meubilair terras):

“De 50 voor TVV! Doe je mee?”.

Als individu, als koppel, familie of tennisteam… doe mee met de 50 voor TVV!
Gedurende het tennisseizoen laten we zien hoe de “50 voor TVV” actie verloopt en wie mee doen. Hartelijk dank alvast namens alle leden van TVV!