Richtlijnen KNLTB 27052020

Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Clubkampioenschappen

Vanaf dinsdag 11 juni t/m zaterdag 22 juni staan de Clubkampioenschappen ingepland. Net als voorgaande jaren, vinden de Clubkampioenschappen voor de jeugd en voor de senioren tegelijkertijd plaats! 

Speeldagen en tijden 

De jeugd speelt zo veel mogelijk overdag. Doordeweeks starten de senioren-partijen om 19.00 uur. In het weekend spelen de jeugd en de senioren tegelijk en starten de partijen om 10:00 uur.

Jeugd

De jeugd t/m 12 jaar speelt volgens de kleuren van het KNLTB tennisprogramma Tenniskids met de (rode plof, oranje en groene stip) ballen waarmee je in de les en eventueel in de competitie gewend bent te spelen. Bij twijfel kun je aan tennistrainer Theo vragen in welke categorie/kleur je mag inschrijven. De oudere jeugd (junioren) speelt met de reguliere gele (senioren) ballen en net als de senioren verkort.

Aanmelden oudere jeugd en senioren

De jongste jeugd (rood en oranje) krijgt een aparte mail over de clubkampioenschappen. Zij staan in principe allemaal ingeschreven en spelen op woe en/of vrij in de middag wedstrijden. Zij hoeven dus niet in te schrijven via onderstaande link.

Om in te schrijven dien je een account te hebben/ aan te maken op www.toernooi.nl (bij jeugd voor zoon/dochter).  Wij zullen iedereen op actuele rating (speelsterkte) indelen. Zorg ervoor dat je de naam van je dubbelpartner aangeeft met zijn/haar rating (kleur). Heb je nog geen partner, neem dan contact met ons op zodat we ons best kunnen doen om voor jou een goede match te vinden. Je mag je aanmelden voor maximaal 2 onderdelen. Let hierbij wel op dat je niet te veel verhinderingen opgeeft. 

Op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni dien je beschikbaar te zijn, dan worden de halve en hele finales gespeeld. Geef al je verhinderingen (werk, school, sport, feestje) direct op!! Houd er ook rekening mee dat het op zondag 16 juni vaderdag is. Alleen op die manier kan het systeem de planning goed uitvoeren en wordt niemand gedupeerd. 

Je kunt je vanaf heden opgeven via onderstaande linkjes:

De oudere jeugd kan er eventueel voor kiezen om mee te spelen in het senioren-toernooi (overleg hierover met ons). 

De inschrijving sluit op maandag 3 juni.