Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Clubkampioenschappen

Het leek er op dat het dit jaar niet meer ging lukken maar met de recente versoepelingen van de richtlijnen is toch mogelijk om onze altijd gezellige clubkampioenschappen te organiseren. Vanaf woensdag 19 t/m zondag 30 augustus staan de Clubkampioenschappen ingepland. Anders dan voorgaande jaren, vinden de toernooien voor de jeugd en voor de senioren niet tegelijkertijd plaats! De oudere jeugd (junioren, vanaf 13-18 jaar) mag zich dit jaar voor het senioren toernooi inschrijven. Bij voldoende oudere jeugd inschrijvingen, spelen zij in een eigen poule. En mocht dat niet lukken dan spelen ze met de senioren mee.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de poule indeling beginnen de wedstrijden in principe op woensdag 19 augustus. De finaledag is gepland op zondag 30 augustus.Het is de laatste weken lekker druk op het park en we verwachten dat er veel interesse zal zijn voor deze onderlinge krachtmeting. We rekenen natuurlijk op de vele nieuwe leden; dit is een mooie kans om ook eens de spanning van een wedstrijd te proeven en andere leden te leren kennen.

Speeldagen, -tijden en wedstrijdopzet

Doordeweeks starten de partijen om 18:30 uur. We delen per baan drie partijen van anderhalf uur in. Speeltijden indicatie: 18:30-20:00, 20:00-21:30, 21:30-23:00. In het weekend starten de partijen om 10:00 uur. De wedstrijden worden verkort gespeeld; dat wil zeggen dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (t/m 10 punten, met 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set gespeeld wordt.

Aanmelden oudere jeugd en senioren

De oudere jeugd schrijft zich net als de senioren in via onderstaande link! Om in te schrijven dien je een account te hebben/ aan te maken op www.toernooi.nl Geef je rating aan en de categorieën waarvoor je je wilt inschrijven (HE, HD, DE, DD, en GD). Wij zullen iedereen op actuele rating (speelsterkte) indelen. Zorg ervoor dat je de naam van je dubbelpartner aangeeft met zijn/haar rating. Heb je nog geen partner, neem dan contact met ons op zodat we ons best kunnen doen om voor jou een goede match te vinden. Je mag je aanmelden voor maximaal 2 onderdelen. Let hierbij wel op dat je niet te veel verhinderingen opgeeft.

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus dien je beschikbaar te zijn, dan worden de halve en hele finales gespeeld. Geef al je verhinderingen (werk, school, sport, feestje) direct op!! Alleen op die manier kan het systeem de planning goed uitvoeren en wordt niemand gedupeerd. Je kunt je opgeven via onderstaande link: Inschrijven senioren + oudere jeugd: LINK. (https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=F1025608-8EC2-48F5-9C58-469546B32E36)

De inschrijving sluit op vrijdag 14 augustus. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 30 augustus rond de klok van 16.00 uur. Het spreekt voor zich dat we dit toernooi zo veilig mogelijk willen spelen. Het door het RIVM en NOC*NSF afgegeven protocol is dan ook van kracht en we rekenen er op dat jullie meehelpen om alle regels na te leven. Mocht er tussen vandaag en de aanvang van de clubkampioenschappen een aanpassing van het protocol komen dan wordt dit via het bestuur medegedeeld.We gaan ervan uit dat een en ander zo duidelijk is. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Let op! de inschrijving sluit op vrijdag 14 augustus